امام جمعه یزد با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همه مردم است، گفت: پذیرش سلطه استکبار از بزرگترین منکرات است.
 آیت الله محمدرضا ناصری در جمع نمازگزاران جمعه بهاباد با اشاره به هفته امر به معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: امام حسین(ع) هدف از قیام خود را احیا و اجرای امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر دو واجبی است که به عهده همه ما هست و در تمام مسائل جامعه چه معروف ها و منکرات کوچک و چه بزرگ وجود دارد.
امام جمعه یزد گفت: انسان نباید از کار خوب و دستور دادن به کار خوب ولو جزئی غفلت کند چرا که در روایات داریم که گاهی کارهای خوب را به خاطر اینکه کوچک هست کم ارزش ندانیم بلکه کارهای خوب کوچکش هم گاهی در نزد خداوند بزرگ است و پاداش بزرگی برای انسان نوشته می شود.
آیت الله ناصری با بیان این مطلب که گاهی کارهای خوب کوچک سبب انجام کارهای خوب بزرگ می شود، گفت: در مقابل هم سفارش شده که هیچ منکری راهم کوچک نشماریم چرا که ممکن است به دلیل انجام منکری که ما آن را کوچک می دانیم، سبب شود که با غضب خداوند روبرو شویم.
نماینده ولی فقیه در استان یزد با تاکید بر اینکه ما وظیفه داریم در جامعه سعی کنیم تا جای ممکن گناه و عصیان ایجاد نشود، گفت: همچنین باید تلاش کنیم که خودمان از کارهای نیک محروم نشویم و دیگران را هم محروم نکنیم. 
وی ادامه داد: بعضی از منکرات هست که ظالمان آن را انجام می دهند و باید در برابر آن ایستادگی کنیم چرا که برخی از منکرات بزرگ عبارت از زیر بار ظلم و ستم استکبار قرار گرفتن است.
امام جمعه یزد افزود: باید تلاش کنیم که به قرب خدا برسیم، امروز دشمن تمام تلاشش این است که ما و فرزندان و خانواده ما را به منکرات کوچک و بزرگ مبتلا کند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا